Hanne Decoutere kondigt gedwongen vertrek bij Het journaal aan

(ET, ) - Ze zei dat ze de tv-show verliet om meer tijd door te brengen met haar familie, maar de BV heeft mogelijk grotere juridische problemen.

Hanne Decoutere, de 39-jaar oude tv-ster, verbaasde iedereen door aan te kondigen dat ze de show verlaat na een recordbrekend seizoen. Volgens goed ingelichte bronnen betalen adverteerders miljoenen om hun producten op Het journaal te promoten, maar we vernemen nu dat deze adverteerders WOEDEND zijn op Hanne. Waarom? Omdat ze de producers niet vertelde over haar gigantisch huidverzorgingsimperium, dat eigenlijk een ENORME concurrent is van de sponsor van de show, L'Oreal. Hanne's product is half zo duur en twee keer zo efficiënt als het concurrerende product. Bronnen onthullen dat Het journaal haar dwong te kiezen welke richting ze in de toekomst zou uitgaan. Hanne stond perplex van de reactie en de beslissing van de tv-zender, en besloot haar droom te volgen en verder te gaan met haar nieuwe lijn huidverzorgingsproducten.

Hanne geeft meer uitleg over haar beslissing in het exclusieve interview na de aankondiging van haar vertrek uit de tv-wereld.

Het project waar ze het over heeft is de bijzonder populaire huidverzorgingslijn Retinol Boost Beauty Cream. De ster ontwikkelde de afgelopen 2 jaar een lijn erg krachtige en efficiënte anti-verouderingsproducten, waarvan ze beweert dat ze de oplossing zijn voor mensen die geen plastische chirurgie willen ondergaan.

Het product Retinol Boost was amper 10 minuten na de lancering uitverkocht, en de voordelen en resultaten blijven de wereld verbazen.

Ze gaf zelfs toe dat plastische chirurgen bijzonder kwaad op haar waren toen ze merkten dat hun patiëntenaantal daalde na de lancering van Retinol Boost.

"Gebruikers van Retinol Boost behalen resultaten op het vlak van anti-veroudering die voordien enkel mogelijk waren met een chirurgische ingreep. Het is duidelijk een veel goedkoper, gemakkelijker en veiliger alternatief. En hierdoor daalt het aantal patiënten die aankloppen bij een plastisch chirurg voor botox-injecties en facelifts."

Een groep kwade plastische chirurgen is natuurlijk uitstekende reclame voor Retinol Boost, maar Hanne maakte er persoonlijk werk van om Retinol Boost in de handen te krijgen van diegenen die het nodig hebben.

Terwijl ze de producten ontwikkelde, gaf ze haar vrienden Retinol Boost-producten, en zorgde ervoor dat iedereen een staaltje van de crème kreeg. Zo heeft ze een schare beroemde klanten gekregen die regelmatig de producten bestellen.

Ontelbare ouder wordende beroemdheden geven toe dat ze er zonder chirurgische ingreep en dankzij Retinol Boost 10 jaar jonger uitzien.

"De vooruitgang die Hanne heeft geboekt in de anti-verouderingsindustrie is opmerkelijk. Ik zou het niet geloven als ik het niet zelf had geprobeerd. Ik wist dat Hanne bijzonder mooi oud werd, maar ik dacht dat ze gewoon goeie genen had. Echter, nadat ik zelf 2 weken Retinol Boost gebruikte, zag ik er meteen jaren jonger uit." - Virginie de Clausade

"Ik weigerde altijd veel make-up te dragen, en dankzij Retinol Boost hoeft dat ook helemaal niet. Mijn huid heeft er nooit beter uitgezien. Mijn huid ziet er zelfs jonger uit dan 10 jaar geleden. Ik vind het heerlijk wakker te worden wetende dat ik mijn huid niet hoef te verbergen onder een laag make-up." - Maria Del Rio

"Ik merkte dat mijn huid er slecht uitzag. De huid was dof en verloor haar elasticiteit. Hanne gaf me een staaltje Retinol Boost en het product is echt miraculeus. Na slechts een paar dagen werd mijn huid weer strak, glad en stralend, net zoals toen ik 20 was." - Maureen Louys

"Ik dacht dat het onmogelijk was mijn leeftijd te verbergen, tot Hanne me Retinol Boost liet uittesten. Ik had me al neergelegd bij het feit dat het vanaf nu enkel maar bergaf zou gaan, maar dankzij Retinol Boost is dat niet het geval. Telkens ik 's avonds Retinol Boost gebruik, wordt ik 's morgens wakker met een jongere, stralendere huid. Het is echt ongelooflijk." - Virginie Efira

"Het is moeilijk te geloven, maar als mijn rimpels zijn verdwenen! Ze zijn helemaal weg. Ik had lijntjes rondom mijn mond, ogen en voorhoofd. Maar na een maand Retinol Boost te hebben gebruikt is mijn huid weer volledig glad. Geen rimpeltje meer te zien." - Ingeborg

PROBEER HET ZELF

Retinol Boost is overal ter wereld uitverkocht, maar Hanne wou onze lezers de kans geven Retinol Boost zelf te proberen.

Decoutere biedt onze gelukkige lezers GRATIS de kans Retinol Boost uit te proberen.

Je hoeft niet naar de winkel te rennen of in de rij te gaan staan. Bestel jouw staal van het serum nu vanuit je luie zetel. Je hoeft enkel de verzendingskosten met korting te betalen, minder dan €6!

Als je je rimpels wil zien verdwijnen en graag terug die stralende blik wil, gebruik Retinol Boost dan elke dag. Dit product is ontwikkeld om ongelooflijke anti-verouderingsresultaten te boeken.

Door de grote vraag naar Retinol Boost kan Hanne slechts een beperkt aantal staaltjes aanbieden. Handel dus snel als je wil profiteren van dit fantastische aanbod.

Speciale aanbieding

Stap 1:

Deze aanbieding eindigt op:

RESULTATEN VAN LEZERS:

Hanneja Driesen, 53 jaar, stuurde ons deze foto van haar resultaten met Retinol Boost. Je ziet er fantastisch uit, Anja!

"Retinol Boost is met voorsprong het beste antirimpelproduct dat ik ooit gebruikte. Ik dacht dat ik er nooit meer jonger uit zou zien. Ik kan je hiervoor niet genoeg bedanken!

Hanneja Driesen

Före och efter …

"Ik probeer al 10 jaar de wallen onder mijn ogen weg te krijgen. Derma deed het in 1 week. Bedankt!"

Jacintha Elemans, Bavikhove

Före och efter …

"Voor de eerste keer in een eeuwigheid ben ik blij wanneer ik 's ochtends in de spiegel kijk. Ik heb me al jaren niet meer zo zelfzeker gevoeld!"

Före och efter …

"Ik gebruik de Retinol Boost-crème nu 2 weken en ik vind het geweldig!!!!!!! Ik zie dat mijn huid mooier wordt, en mijn echtgenoot gaf me na amper 2 weken al complimentjes!!!! Hij dacht dat ik foundation op had, wat niet het geval was. Is dat niet heerlijk!!!!!!!!"

Hannegelle Stekelenburg, Lorcé

Före och efter …

"Ik gebruik Retinol Boost en ik ben erg onder de indruk van de resultaten! Mijn huid is lichter en duidelijk beter gehydrateerd en fris."

Lis de Mol, Lanquesaint

(VOORRAAD GRATIS STALEN IS ELKE DAG OP - VRAAG NU JOUW EXEMPLAAR VOOR ALLES OP IS)

BELANGRIJK: klinische tests wezen uit dat je dit product DAGELIJKS MOET GEBRUIKEN om gelijkaardige resultaten te verkrijgen.

Update: Nog maar 2 stalen beschikbaar. Gratis promotie eindigt op:

Stap 1:Vraag zonder risico jouw gratis fles Retinol Boost

Deze aanbieding eindigt op: Dinsdag, Februari 26, 2019

© 2016 Copyright. All Rights reserved.