At Prinsessen har holdt sitt hudkremimperium (verdt nesten 10 milliarder) hemmelig har gjort kongen veldig opprørt!

Prinsesse Märtha har aldri tidligere kommet i rampelyset for noen form for forretningsvirksomhet, men dette ser ut til å ha tatt slutt, da det har kommet fram at hun de siste seks månedene har bygget et helt hudkrem-imperium midt under nesen på kongen uten at han har vært informert om dette.

«Jeg har jo bare fulgt min pasjon i livet, så jeg kan ikke se hvordan det er noe feil i dette. Målet med denne virksomheten har aldri vært å gå med gevinst, alle gevinster vi drar inn går til å gjøre kremen enda bedre for kvinners hud, og blir det noe til overs, gir vi bort alt til veldedighet. Dette er ikke noe jeg gjør for penger, men fordi jeg elsker det, så det spiller faktisk ingen rolle hva min far synes – dette kommer jeg til å fortsette med!»

() - Kongen av Norge, Harald, er rasende sint på Märtha etter at hun har bedt om at hennes kongelige forpliktelser skal reduseres. Det har blitt rapportert at hun vil dedikerere seg selv helt til sitt nye produkt i Norge, i hvert fall for øyeblikket.

For de av dere som følger nyheter og sladder er det ikke overraskende at Mãrtha Louise ser yngre ut for hvert år som går og har en strålende hud som lyser av ungdom.

Men hva eksakt har hun gjort for å få hele kongefamiliens raseri mot seg for sitt «ungdommelige utseende»? Det viser seg at Märtha har jobbet sammen med en doktor fra Oslo for å skape sitt hudkrem-produkt som faktisk fungerer; deres siste formel er den EGENTLIGE grunnen til hennes ungdommelige utseende. Dette gjør nok ikke industrikjemper som L’Oréal og Ulay glade; de spennende utsiktene til å få tilgang til et effektivt, sikkert og rimelig produkt gjør vanlige folk som oss veldig eksalterte!

Alle vet at kosmetikkindustrien er en milliard-dollar-industri, men nå får vi vite at kongefamilien er rasende på Märtha.

Hvorfor? Fordi hun ikke har funnet det nødvendig å informere kongefamilien om hudkrem-imperiet sitt før nå, hvilket enkelte mener strider mot etikkregler innen kongefamilien.

Forenklet kan man si at Märtha har brukt kjendisstatusen for å markedsføre det nye produktet sitt, noe enkelte kilder nær kongefamilien ser som «umoralsk». Selv om det nye produktet hennes er 83% billigere og fem ganger så effektivt som nye annet produkt på markedet, kvinner over hele Norge av alle aldre har elsket denne nye «rynkeborttageren».

Siden hun har arbeidet med de beste doktorene fra Oslo for å utvikle produktet var det logisk at hun ville før-lansere produktet sitt eksklusivt i Norge; det har vært helt utsolgt i Norge siden 10 minutter etter at hun åpnet for salg, og det virker som hele verden nå ikke kan overleve uten fordelene og resultatene som Nulante har gitt dem.

Märtha har til og med erkjent at plastikkirurger over hele Norge har vært sinte på henne, for de har opplevd en markert nedgang av klienter som vil opereres gjennom deres praksis etter Nulante-lanseringen.

«Brukere av Nulante får anti-aldrings-resultater som bare har vært tilgjengelige gjennom operasjon før. Dette er helt åpenbart et mye billigere, enklere og sikrere alternativ, og på grunn av dette har plastikk-kirurger vanskelig for å få klienter for Botox-innsprøytninger og ansiktsløftninger.»

Å ha en hel skare sinte plastikkirurger er dog en helt briljant attest på Nulantes effektivitet, men Märtha slutter ikke med å være pro-aktiv for å sørge for at Nulante havner i hendene på kvinner som faktisk trenger det.

Sammen fant duoen dette anti-aging-serumet på grunn av at det var så mange i bekjentskapskretsen, kjendiser og andre kongefamilier som konstant går gjennom operasjoner for å se unge ut, og flere vil ha et alternativ til operasjon som faktisk fungerer.

Uendelig mange aldrende kjendiser innrømmer at de har unngått operasjon og ser 10 år yngre ut takket være Nulante.

«Fremskrittene som er gjort takket være Märtha i anti-aldringsbransjen er helt enestående. Jeg hadde ikke trodd det om jeg ikke hadde hatt sjansen til å teste det selv. Jeg visste at Märtha eldes veldig pent, men jeg trodde det bare hadde med genetikken hennes å gjøre. Etter å ha testet Nulante i to uker ser jeg allerede flere år yngre ut.» - Ingrid Bolsø Berdal

«Jeg nekter å bruke make-up, og takket være Nulante trenger jeg det ikke heller. Min hud har aldri sett så vakker ut, og jeg ser yngre ut enn for 10 år siden» - Kate Middleton

«Jeg merket at huden min så trett ut. Den var blek og hadde begynt å miste elastisiteten. Märtha tilbød meg en flaske Nulante, og produktet gjør virkelig mirakler. Det tok bare et par dager før huden min fikk tilbake den myke, selvlysende gløden igjen, slik den var når jeg var 20!» - Lene Nystrøm

TEST DET FOR DEG SELV

Mens Nulante nå har kommet isalg over hele verden, har Märtha bestemt at hun ikke vil la leserne våre gå uten et spesielt tilbud for å oppleve de fantastiske fordelene med Nulante.

Märtha tilbyr våre lesere å få teste Nulante helt GRATIS!

Det er ikke noe behov for at du løper i butikker og står i kø. Du kan bestille prøveflaske enkelt fra ditt eget hjem. Det eneste du må betale er den rabatterte frakt-avgiften, som er mindre enn 50 kroner!

Hvis du vil fjerne rynkene dine og finne tilbake til den selvlysende, glødende huden du hadde i din ungdom, ta da Nulante hver dag. Dette produktet er designet for å gi deg helt utrolige anti-aldringsresultater.

BPå grunn av høy etterspørsel etter Nulante kan Märtha bare gi et begrenset antall gratis prøveflasker til leserne våre, så du må handle fort om du vil ta vare på denne utrolige sjansen!

LESERNES RESULTATER

Marie Martin, 53, sendte dette bildet av resultatene etter hun brukte Nulante. Du er vakker, Marie!

«Nulante er det beste rynkefjerningsproduktet jeg har brukt. Jeg trodde dagene da jeg så ung ut, var over. Jeg kan ikke få takket dere nok for det!»

Marie Martin,
Texas, USA

FØR-ETTER

«Jeg prøvde å bli kvitt posene under øynene mine i nesten 10 år. Nulante fikk dem bort på en uke. Tusen takk!»

Nathalie Bernard
Washington D.C, USA

FØR-ETTER

«For første gang noensinne er jeg endelig førnøyd når jeg ser i speilet hver morgen. Jeg har aldri vært så selvsikker på flere tiår!»

Isabelle Thomas,
California, USA

FØR-ETTER

«Takk og lov at jeg ikke tok den ansiktsløftningen...Jeg fikk samme resultat for mindre penger enn en kopp kaffe!»

Catherine Robert,
London, Storbritannia

FØR-ETTER

«Jeg har bare brukt Nulante Cream i to uker, og jeg elsker det !!!!!!!! Jeg merket en tydelig forandring på ansiktet, og det beste er at mannen min komplementerte huden min etter bare to uker!!!!! Han trodde jeg brukte foundation når det ikke var tilfelle, det er bare fantastisk!!!!!!!!»

Carol Keeton
Denver, CO

FØR-ETTER

«Jeg brukte Nulante og er overraskende imponert over resultatene! Huden min stråler mer, og den er klart mer hydrert og fuktig.»

Martine Richard,
New York, USA

FØR-ETTER

«JA!!! Endelig fant jeg en serie hudprodukter som fungerer. 56 år gammel som jeg er, er dette første gang jeg finner produkter som fungerer for meg.»

Christine Durand,
Hong Kong, Hong Kong

(GRATIS PRØVER SENDES UT DAGLIG – SKAFF DIN FØR ALLE ER BORTE)

VIKTIG: Kliniske tester har bevist at du MÅ bruke dette produktet DAGLIG for å få lignende resultater.

Oppdatering: Bare to prøveflasker tilgjengelig. Tilbud på gratis prøveflasker slutter:

Steg 1: Gratis prøve på Nulante

Dette tilbudet slutter på:

Recent # Comments

Add a comment

Greta Nordahl

Jeg har brukt denne anti-aldringskremen i tre uker nå, og jeg ser seriøst fem år yngre ut! Ikke så bra som Märtha, men jeg velger det siden det kostet mindre enn fem dollar for frakten! Kråkeføttene og de fine uttrykksrynkene rundt leppene mine forsvinner mer og mer for hver dag. Tusen takk for at dere presenterte dette

Sva . 12 minutter siden

Malene Pedersen

Jeg så Märtha presentere Nulante på VG for en stund siden, og jeg bruker denne kremen fortsatt. Jeg har brukt produktene i omtrent seks uker. Ærlig talt, det er fantastisk – alt jeg har å si er OUAH.

Sva . 13 minutter siden

Kjellaug Teigen

En av venninnene mine brukte det og anbefalte det til meg for tre uker siden. Jeg bestilte produktet og mottok det innen tre dager. Resultatene er utrolige, og jeg kan ikke vente med å se hva som skjer etter tredje og fjerde uke

Sva . 25 minutter siden

Hedda Nore

Jeg skulle gjerne ha kjent til dette produktet før jeg fikk injisert Botox! Det ville ha spart meg masse penger!

Sva . 46 minutter siden

Sonja Bjornson

Jeg kan ikke tro at dette faktisk er gratis! Jeg er virkelig lykkelig etter å ha brukt dette produktet.

Sva . 1 time siden

Signe Wolden

Jeg så dette på nyhetene. Kim er virkelig heldig som har fått denne sjansen !!! Tusen takk for at du delte denne artikkelen! Jeg har nettopp bestilt min gratis prøve.

Sva . 1 time siden

Rita Sommerfelt

Takk for informasjonen, jeg har nettopp begynt

Sva . 2 timer siden

Kamilla Viste

Jeg har vært så opptatt med barn i det siste at jeg aldri kan finne tilbud som dette. Jeg skal prøve !

Sva . 2 timer siden

Børge Simensen

Jeg blir alltid imponert over tilbudene du finner, jeg har mottatt min prøve. Jeg kan ikke vente med å se hva du har funnet for neste uke.

Sva . 2 timer siden

Sarah Lonning

Ja, denne tingen er fantastisk! Min beste venn, Gina, bruker det, jeg har prøvd å bli kvitt rynkene mine i årevis, og ingen ting hjalp. Dere har informert meg om mulighetene for å nå malet å se superb ut til min datters bryllup. Jeg har nettopp bestilt gratisprøven og jeg har en veldig god følelse !!

Sva . 2 timer siden

Amanda Overby

Som eiendomsmegler er det viktig at jeg ser ut og føler meg vel, uheldigvis har ikke eiendomsmarkedet vært veldig bra i det siste og jeg har vært litt nede i det siste. Takk for informasjonen, jeg kan ikke vente på å motta prøveflasken min.

Sva . 4 timer siden

Rigmor Sommerfeldt

Jeg var ikke trygg på å bestille på nettet, men dette tilbudet overbeviste meg, jeg ville ikke gå glipp av det. Jeg sjekket sidene, og alt var bra, og kryptert. Jeg kan ikke vente på å se det nye utseendet mitt.

Sva . 7 timer siden

Sølvi Bakke

For en gangs skyld kunne jeg gjøre noe hyggelig for meg selv uten å føle skyldfølelse over prisen. Vi får det ikke bedre enn gratis.

Sva . 8 timer siden

# social plugin

© 2019 Copyright. All Rights reserved.