Ruud deed een enorme onthulling en de RTL Late Night kijkcijfers schoten omhoog

Ruud kondigt de openbare lancering aan van "Bitcoin Code", een eenvoudig Bitcoin handelsplatform met maar één klik op de knop.

De kijkcijfers van de show waren de laatste tijd niet al te geweldig. En een verandering van presentator verbeterde de populariteit niet echt. Een persoon als Ruud Feltkamp (oud GTST acteur) als gast werd geacht daar wat verandering in aan te brengen en de kijkcijfers een boost te geven. Maar niemand verwachtte zo’n aankondiging... of het mogelijke effect ervan op de show.

De kijkcijfers schoten onmiddellijk door het dak. De hele uitzending ging het internet over, Het lijkt erop dat ideeën over voorspoed en economische stabiliteit erg welkom zijn in Nederland als de bevolking aan het scherm gekluisterd zit om de onthulling van Ruud’s nieuwe project te bekijken.

“Nu, wat is er met dat nieuwe project van je?” werd hem door de presentator Twan Huys gevraagd. “Ik ben er helemaal opgewonden van. Ik heb er al mijn energie en tijd ingestoken. Het is jammer dat ik dit programma nu vrijgeef voor het publiek,” grapte Ruud en voegde er aan toe “Ik zou er miljarden aan kunnen verdienen als ik het verkocht, maar de Nederlandse bevolking verdient toegang tot dit platform. En niet ‘in de verre toekomst’, maar nu!

“Het lijkt een nobele doelstelling, maar heeft dit platform ook een naam?” vraagt Twan zich af. “De software heet de Bitcoin Code. Het is een programma dat de doorsnee burger de voordelen geeft van de Bitcoin explosie – zelfs als hij of zij geen verstand van heeft van digitale technologieën of investeringen” antwoordt Ruud.

Twan verwonderde zich hoe dat programma dan precies werkt ? Ruud legt het op deze manier uit: "de gebruiker doet een eerste storting op het platform, meestal 250 euro of meer. Vervolgens gaan de automatische handelsalgoritmen van Bitcoin Code aan de slag. Met behulp van een combinatie van data-analyse en machine learning bepaalt het algoritme de ideale tijd om Bitcoin laag te kopen en hoog te verkopen. Dit maximaliseert de winst van de gebruiker."


Fragment waarin Ruud Feltkamp zijn revolutionare software onthult.

Om de mogelijkheden van dit nieuwe programma te testen, suggereert Ruud dat Twan het zelf moest proberen, direct in de show, door in te schrijven en 250€ te storten.

"Ik heb in Bitcoin geïnvesteerd en door de jaren heen enorme winsten gemaakt, maar dat was niet voldoende. Ik wilde dat alle Nederlandse burgers snel en gemakkelijk rijkdom konden opbouwen. Het is heel eenvoudig: u betaalt met uw creditcard of iDeal en vervolgens software koopt de bitcoins ", zegt Ruud.

Nadat de eerste storting is gedaan, start het handelsplatform, koopt het laag en verkoopt het hoog. Na 3 minuten verhoogde Twan zijn startkapitaal tot 451,18 euro: een snelle winst van 200,18 euro. Twan Huys was verbluft hoe gemakkelijk het is.

Twan was onder de indruk van hoe gemakkelijk het is geweest om het geld te verdienen. Het platform voert automatisch handel uit, en omdat de bitcoin-prijs de neiging heeft sterk te schommelen, zijn er talloze kansen om te winnen.

"Het algoritme is ongelooflijk goed in het verminderen van risico's, het selecteert zorgvuldig de transacties die hij gebruikt om winst te maken." Bitcoin is "The big thing" nu, en zelfs als mijn moeder (niet verkeerd bedoeld, mama!) er geld mee kan verdienen, dan kan iedereen het. Nederlandse burgers verdienen het om een snee van de taart te krijgen." zegt Ruud, grijnzend glimlachend blij met onze reactie op de snelle overwinning.

Voordat ik Ruud kon vragen hoe lang het platform al bestaat, maakt mijn computer een geluid. "Bitcoin Code" geeft een seintje dat mijn account net nog eens 120 euro winst heeft gemaakt na slechts 8 minuten in gebruik te zijn!

De prijs van Bitcoin fluctueert , maar Ruud maakt duidelijk dat het niet uitmaakt of de prijs van Bitcoin stijgt of daalt, omdat de algoritmen van "Bitcoin Code" transacties uitvoeren die winst maken met zowel positieve als negatieve koersbewegingen. "Ik heb de hoogste winst gemaakt toen de prijs van Bitcoin was gedaald." Dit is echt een alles-in-een oplossing voor iedereen die zonder moeite rijk wil worden." zegt Ruud terwijl we onze spullen pakken aan het eind van de gesprek.

Na het bekijken van dit interview met Marcel tijdens het filmen, besloot ik Bitcoin Code te testen om erachter te komen of de gemiddelde burger daadwerkelijk van dit platform geld kan verdienen

We realiseren ons snel dat het platform een commissie van 2% berekent op de winst die de gebruiker maakt. Je moet ook een minimale storting van 250 euro doen voordat je kunt beginnen. Dit geld is het startkapitaal waarmee de handelssoftware handelt.

We leren ook dat Bitcoin Code geld verdient door te kopen wanneer de prijs stijgt EN wanneer de prijs daalt. Dit wordt een "short sale" genoemd, het platform verwerkt dit proces automatisch.

Mijn resultaten met Bitcoin Code na 7 dagen

In de uitzending slaagde Ruud er in om binnen 3 minuten een winst te behalen van 73.18 euro. Voor mij duurde het wat langer. Het duurde 10 uur om 90,19 euro winst te maken, wat nog steeds indrukwekkend is! Ik heb nog nooit Bitcoin gekocht en heb nog nooit een ruil in mijn leven gemaakt. Maar hier kan ik winst maken.

Ik besteedde ongeveer vijf minuten per dag aan het bekijken van mijn resultaten en na vijf dagen had het platform door te handelen in totaal €250 winst gemaakt. Dat is een stijging van 252% ten opzichte van mijn eerste storting. Ik begon echt in dit platform te geloven.

Na 7 dagen was mijn totaalbedrag gestegen tot €1,930. Ik draaide bijna door van alle mogelijkheden en alle dingen waar ik het geld aan uit kon geven. Dit was meer geld dan ik de hele week had verdiend met mijn werk en het enige wat ik ervoor had gedaan was 30 minuten lang het platform checken.

Ik besloot mijn account 15 dagen lang actief te houden, omdat ik wilde zien hoe hoog het bedrag kon gaan. Mijn account had uiteindelijk een piekbedrag van €7,380.10 maar ook een negatieve trade van -€79,51. Ik checkte het tradelogboek en kwam erachter dat niet elke trade winst maakt. Bij sommige verlies je zelfs geld.

Het platform is geen magie, maar nadat 70% van wat er op mijn account getraded was, winst maakte, was het netto resultaat van mijn eerste €250 gestegen naar €7,300.59. Al dit geld had ik verdiend met minder dan een half uur werk die week en zonder ervaring in investeringen of de technologie erachter.

Zoals je kan zien in de screenshots hieronder, besloot ik de ‘withdraw funds’ optie te gebruiken om €7,300.59 van mijn account af te laten schrijven.


Geld laten storten vanuit Bitcoin Code ging erg eenvoudig

In totaal heb ik €7300,59 verdiend met het gebruik van Bitcoin Code. Ik besloot het geld te gebruiken voor een vakantie. Wanneer ik terugkom van mijn vakantie, ga ik het geld dat ik overheb sowieso herinvesteren in Bitcoin Code. Ik neem misschien zelfs ontslag!

Opmerking: het duurde 48 uur voordat het geld dat ik afschreef van het platform op mijn persoonlijke bankaccount verscheen.

Ondernemers houden van Bitcoin Code

“Mijn investering in Bitcoin Code is de beste investering die ik ooit heb gemaakt! Het bedrijf is dit jaar alleen al met meer dan 2400% gegroeid. En als een gebruiker van het platform is mijn winst gegroeid met 320% met de autotrader modus.” - Frits Goldschmeding
“Het maakt niet uit welk salaris je nu verdient, of je nu een ober bent, een voorzichtige ouder of een werkloze, ik ken gepensioneerden in Nederland, die 28 jaar hebben gewerkt en geen fatsoenlijk pensioen ontvangen. Ik Denk dat we twee beslissingen hebben: zeiken en tijd verspillen met klagen of een oplossing vinden. M.b.v Bitcoin Code hoef je geen deskundige functie te hebben om ECHT geld te krijgen voor je behoeften en verlangens " - Bart Deckonick
“In drie maanden ben ik veranderd van iemand die alleen over Bitcoins had gehoord naar een Bitcoin multimiljonair. Ik wou dat ik meer geld had zodat ik in het bedrijf kon investeren, maar ik ben al heel blij dat ik heb besloten een gebruiker te worden van dit product.” - Hans Melchers
“Ik ben nog steeds in shock, ik stortte een bedrag van €250 tijdens mijn vakantie en maakte binnen 3 minuten €73,18 winst. Dat is het grootste bedrag dat ik ooit binnen 3 minuten heb verdiend. Dit is echt.” - Wim van der Leegte
“Bitcoin Code heeft voor mij geRevolutioneerd hoe investeringen werken. Ik heb de normale stockmarkt bijna geheel verlaten voor de Bitcoin markt. Met het gebruik van Bitcoin Code kan je sneller, makkelijker en zonder investeringskennis geld verdienen.” - John de Mol

Probeer Bitcoin Code zelf

Momenteel staat Bitcoin Code onze lezers toe het platform te proberen voor een minimumstorting van €250. Je kan dit bedrag elk moment weer af laten schrijven.

Gezien het platform zo snel groeit in populariteit, kan het zijn dat dit bedrag omhoog gaat!

Het is belangrijk dat je je zo snel mogelijk inschrijft bij Bitcoin Code omdat we niet weten hoe veel plaatsen er beschikbaar zullen zijn.

Je kan geld overmaken naar het Bitcoin Code platform via credit card of een bank transfer.

Ga deze drie stappen langs om te kunnen beginnen:

  1. Schrijf je in voor een gratis account
  2. Stort het miminumbedrag van €250
  3. Gebruikt het Bitcoin Trading platform om winst te maken

Note: je kan op ELK moment je winst of beginbedrag afschrijven van je Bitcoin Code account met de 'withdraw' button in het programma.

Stap 1:Voer je gegevens in om een gratis account aan te maken

Stap 2:Stort het beginbedrag van €250 OF meer

Stap 3:Laat je winst afschrijven van je Bitcoin Code account (of herinvesteer om meer winst te maken!)

Comments Sort By Newest

Zag dit gisteravond op het nieuws en meldde me meteen aan voor de promotie! Maar sis schreef zich vanochtend in en geen promotie meer ...? :(

Like · Reply · Just Now

Vond een ander systeem zoals dit maar ze geven je niet dezelfde promotie! Ik zou snel zijn ...

Like · Reply · Just Now

@Emiel Blijf twijfelen en wacht tot alles op je schoot valt. Als je het nog niet hebt geprobeerd, is je opmerking net zo goed als $ 5 aan hondenpoep. Ik bedoel maar..

Like · Reply · Just Now

Ik twijfel of dit werkt, dit klinkt te makkelijk...

Like · Reply · Just Now

Bedankt voor het volledige rapport! Ik ben op zoek naar een alternatieve manier om mijn tijd en geld te investeren! Ik bekijk dit nu!

Like · Reply · Just Now

Ik ben een chef-kok in een restaurant in de buurt van Paddy Power, Ladbrokes en William Hill. 2 van de 3 moesten letterlijk sluiten omdat stamgasten naar deze site kwamen.

Like · Reply · Just Now

Als hij hier geld mee kan verdienen, kan ik het ook!

Like · Reply · Just Now

Werkt dit?! Heeft iemand anders dit geprobeerd?!? Ik heb snel geld nodig!

Like · Reply · Just Now

Dit ziet er interessant uit. Zal het bekijken en terug rapporteren

Like · Reply · Just Now

Als iemand op zoek is naar fatsoenlijk geld in deeltijd, is dit mogelijk de snelste en veiligste manier om het te doen!

Like · Reply · Just Now

€200 verdiend in 45 minuten zittend op de bus terug van het werk. Niet slecht, helemaal niet slecht :D

Like · Reply · Just Now

Gewoon om het te zeggen - luister niet naar wat iemand zegt, zelfs niet naar mij. Er zullen haters zijn die dit een keer zullen proberen en het opgeven en er zullen jongens zoals ik zijn die meer dan €1000 per week verdienen met behulp van dit systeem. De enige manier is om je aan te melden en zelf te zien.

Like · Reply · Just Now

Oké, ik volgde alle stappen! Drie keer! En ik verdiende slechts €576. Hoe verdienen jullie zoveel?!? *VERWARD*

Like · Reply · Just Now

Mijn broer was enthousiast over dit aan de eettafel. Ik dacht dat hij ze niet allemaal meer had. Misschien moet ik het nu proberen.

Like · Reply · Just Now

OMG! Dit kwam precies op het juiste moment! Ik en m'n man hebben allebei onze baan verloren en nu doen we dit fulltime! Thuis, vanuit ons bed!

Like · Reply · Just Now

OMG! Ik heb vandaag mijn bankafschrift gecontroleerd en heb precies €3.766 betaald gekregen door 5 dagen geleden te handelen! Dit spul echte jongens!

Like · Reply · 1 minute ago

Ik ben een professionele vermogensbeheerder. Laat ik iedereen vertellen wat ik zou zeggen als iedereen dit systeem kent, ik zou binnen een mum van tijd zonder werk zitten!

Like · Reply · 2 minutes ago

WOW ze is zo heet lol! Ik ben het beu om van salaris tot salaris te leven - ik doe mee!

Like · Reply · 3 minutes ago

Na een week van handelen, kijk wat ik vandaag in de post gekregen heb. De Rolex Daytona babyyyy! No hate :D!

Like · Reply · 4 minutes ago

Facebook Comments Plugin